The 5-Second Trick For چه کسانی به بیماری لوپوس مبتلا می شوند
The 5-Second Trick For چه کسانی به بیماری لوپوس مبتلا می شوند
Blog Article
به عنوان مثال داروهای ناپروکسن و ایبوپروفن که می توانند: التهاب را کاهش دهند.
حدود ۷۰ درصد از افراد مبتلا به لوپوس دارای این آنتیبادی هستند. یک آزمایش مثبت به این معنی است که لوپوس به احتمال زیاد در افرادی که لوپوس ندارند، مثبت است.
اخیرا دریافته ایم که بیماری لوپوس ممکن است باعث تنگ شدن رگ های خونی شود. این امر میتواند منجر به افزایش خطر ابتلا به آنژین( ورم گلو)، حملات قلبی و سکته شود، بنابراین نظارت دقیق و درمان زود هنگام درباره فاکتورهایی مانند کلسترول بالا و فشار خون بالا، حیاتی و لازم است. سایر اندام ها
درمان نوروبلاستوما با آنتی اکسیدان های موجود در روغن زیتون؛ شدنی است؟
اگزما مالار: اگزماهای پروانه مانندی که اطراف گونه ها و بینی وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ ویژگی های مهدکودک خوب چیست؟
در نتیجه، این سیستم از نیروهای خود برای نابودی بافت های سالم و آنتی ژن ها استفاده می کند. در نهایت فرد با التهاب، درد و آسیب دیدن بافت ها روبرو خواهد شد.
عوارض قلب: لوپوس گاهی باعث التهاب عضله قلب، شریانها یا غشای قلب بیماری لوپوس و قاعدگی میشود. خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی و حملات قلبی نیز بهشدت افزایش مییابد.
به این وسیله پزشک از وجود التهاب یا آب آوردن ریهها مطلع میشود و بیماری لوپوس را با قطعیت بیشتری تشخیص میدهد.
محققان نتوانسته اند هیچ ارتباطی میان عوامل ژنتیکی و ابتلا به لوپوس به دست آورند، با وجود این، این بیماری در بعضی از خانواده ها رایج تر است.
این شرایط معمولا به صورت چرخه ای ظاهر می شود. در زمان بهبود بیماری هیچ علامتی در فرد مشاهده نمی شود. در هنگام عود بیماری، بیماری فعال است و علائم هم دارد.
عوارض جانبی کورتیکواستروئیدها شامل افزایش وزن، کبودی آسان، نازک شدن استخوان ها، فشار خون بالا، دیابت و افزایش خطر عفونت است.
تغییر سبک زندگی می تواند به شما در کاهش خطر ابتلا به عوارض جدی تر لوپوس کمک می کنند: پیروی از یک رژیم غذایی سالم
برای مشاوره رایگان، اطلاعات تماس خود را در فرم وارد کنید.